OBS UPPDATERING – CORONA-viruset

⚠️ Med anledning av det osäkra läget gällande coronaviruset (COVID -19) och utvecklingen som regeringen presenterat idag har föreningen beslutat att STÄLLA IN samtliga träningspass from idag. Information om återstart av träning kommer ges via föreningens FB-sida och hemsida.

 

 

Från Svenska ITF förbundets hemsida idag.


⚠️ Inom Svenska ITF Förbundet följs de direktiv folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Taekwondoförbundet ger gällande coronaviruset COVID-19. Risknivån för smittspridning är nivå 5 vilket innebär att det klassas som hög risk för spridning. Vi uppmanar till följande:

1. Vid minsta tecken på förkylning, feber eller hosta så stannar man hemma från träningen.
2. Var extra noggrann med handhygien.
3. Om man rest eller har hälsat på någon som varit på resa i UD:s utpekade riskområdena (Kina, Italien, Iran, Sydkorea, Österrike (Tyrolen) så kontaktar man föreningen för att besluta om eventuell deltagande på träningen.
4. Övningar med nära kontakt bör minimeras under träningarna.

Vi följer utvecklingen och informerar fortlöpande om beslut som påverkar förbundets verksamhet.

Du gillar kanske också...