Kostföreläsning för aktiva barn och ungdomar 12-16 år

Den 23/4 kl 18:30-20:00 är det en kostföreläsning för aktiva barn och ungdomar 12-16 år. Föreläsningen är ett bra startskott för att man tillsammans med sina barn kan utveckla en sund och hållbar livsstil med rätt och bra mat som barnen orkar träna på. Vi går igenom varför det är viktigt med en bra mix av sömn, vila, kost – kontra fysisk ansträngning. Fokus blir också på hur mycket, hur ofta och vad du behöver äta och dricka. Varför är mellanmål och återhämtningsmål viktiga? Vad ska vi dricka och hur mycket? Under föreläsningen får du tid till egna korta reflektioner. Utbildningen är för närvarande kostnadsfri och görs uppkopplad via webben.

Det är bra om du som förälder sitter med ditt barn och tittar på föreläsningen så att du kan stötta ditt barn i deras tankar och planering med kosten.

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1345302

 

Anmälan kan se ut så här:

Du gillar kanske också...